About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Lesvoorbereiding, stagemap en EPOS. Lichamelijke Opvoeding: stap voor stap

2015
Claes, Sanne
Professionele bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs

Abstract :
Ben je een eerstejaarsstudente Lichamelijke Opvoeding? Weet je niet hoe Epos werkt? Kan je geen correcte lesvoorbereiding maken? En mislukt het maken van een stagemap telkens weer opnieuw?
Dan moet je dit gelezen hebben!

Dit eindwerk zal je een antwoord vinden op al je prangende vragen. In drie verschillende hoofdstukken wordt alles besproken wat je nodig hebt om op vlak van papierwerk met alles in orde te zijn voor je opleiding Lichamelijke Opvoeding.

Het eerste deel gaat over het correct invullen van een lesvoorbereiding. Stap voor stap wordt er beschreven hoe je deze helemaal moet invullen en waar je op moet letten. Als kers op de taart, krijg je er in bijlage nog een compleet ingevulde lesvoorbereiding als voorbeeld bij.
In het tweede deel komt het vormgeven van een goede stagemap aan bod. Ook hier is er telkens een voorbeeldpagina toegevoegd, zodat je geen enkele pagina zal vergeten.
En komt er in het laatste deel Epos nog aan bod. Deze handleiding is gebaseerd op het uploaden van contracten en lesvoorbereidingen, ingeven van stageroosters, bekijken van beoordelingen en het online laten beoordelen van mentoren. Hier krijg je telkens een voorbeeld van via print screens.

De drie delen zijn allemaal even diep uitgewerkt en zijn samengesteld door een ervaren derdejaarsstudente, mezelf, en mevrouw Kristel Vautmans. Het grote voordeel hiervan is dat je na het lezen van dit eindwerk, de tips en tricks van een student mee krijgt én de expertise van een leerkracht hierin verwerkt zit.

Het is dus zeker de moeite waard om te lezen als je steeds opmerkingen krijgt over een van deze onderwerpen. Ik hoop dat ik je met dit eindwerk toch een stapje dichterbij de perfectie kan brengen!

Ik wens je nog veel plezier met het lezen van mijn harde werk.

Full text:
Full text not available

Dit eindwerk werd 2969 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Claes, S. (2015). Lesvoorbereiding, stagemap en EPOS. Lichamelijke Opvoeding: stap voor stap. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-Education.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a8214b78acca014c3270a64e2143.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer