About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Tweede verblijven aan de westkust: trends en een blik op de toekomst

2016
Peeters, Jonas
Professionele bachelor in het bedrijfsmanagement

Abstract :
In deze bachelorproef werd er een onderzoek gedaan naar de tweede verblijven aan de Westkust en dit van Oostende tot en met De Panne. Dit onderzoek werd gemaakt voor een vastgoedmakelaar uit Oostende. De bedoeling hiervan was om te weten te komen hoe de makelaars per badplaats tegenover tweede verblijven staan. Wat hun troeven zijn, wat de mogelijke toekomstplannen zijn en hoe deze zijn geëvolueerd ten opzichte van vroeger. Met de antwoorden op de vragen kan deze makelaar uit Oostende zich een beeld maken over de trends en een blik op de toekomst omtrent de tweede verblijven.
Dit onderzoek werd opgemaakt met behulp van de antwoorden van de vastgoedmakelaars die er werden bevraagd. Deze gaven voldoende uitleg op de vragen die er gesteld werden. De makelaars die er werden bevraagd, zijn deze met de nodige populariteit en grootte in de badplaats.
Deze makelaars gaven een inzicht over de vraag en aanbod van tweede verblijven. Wat de mogelijke toekomstplannen zijn naar aanleiding van de buitenlandse concurrentie. Of wat de toekomst nog zal brengen door de lage intrest op de spaarboekjes.
De antwoorden van de makelaars worden per badplaats uitvoerig beschreven, zodat er per badplaats een conclusie kan worden getrokken. Het besluit vormt de algemene opmerkingen van de verscheidene makelaars. Het resultaat werd vlot bereikt en dit omwille van de vrijgevigheid van de makelaars en de nodige informatie bij de gemeente per badplaats. De informatie bevat meerdere details die een duidelijkheid scheppen over de tweede verblijven.

TREFWOORDEN:
-tweede verblijfplaats
-historiek
-ontwikkelingen

COLLATIE:
57 pagina’s
1 bijlage

Full text:
Full text not available

Dit eindwerk werd 1388 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Peeters, J. (2016). Tweede verblijven aan de westkust: trends en een blik op de toekomst. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-Business.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a82155c572e50155c597246410e9.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer