About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

How can I integrate the book 'Animal Farm’ in literature classes for the 11th grade of the Robert Shitima School in Kabwe, Zambia?

2018
Pauwels, Lotte
Professionele bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs

Abstract :
Vorig jaar, ben ik begonnen aan een buitenlands avontuur. Ik ben namelijk op internationale stage geweest in Zambia. Hier heb ik drie maanden lesgegeven aan de Robert Shitima School in Kabwe. Een van de vakken die ik onderwezen heb, was 'literatuur in het Engels’. Het boek dat de leerlingen op dat moment aan het bespreken waren, was 'Animal Farm’, geschreven door George Orwell. De lessen verliepen vrij theoretisch aangezien ze zeer weinig extra materiaal hadden. Omwille van die reden, heb ik besloten om een interactieve werkbundel te ontwikkelen omtrent dit boek. Een voorwaarde hiervoor was wel, de specifieke context van lesgeven in Zambia in mijn achterhoofd te houden.

Deze bachelorproef bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. In het eerste deel vindt u informatie over onderwijs in Zambia en op welke manier literatuur best kan aangebracht worden in klassikale context. In bijlage vindt u het praktisch gedeelte terug. Dit bevat de nodige materialen om interactieve lessen rond 'Animal Farm’ te geven. Eerst en vooral, is er het schema dat de leerkracht helpt zijn/haar lessen te organiseren. Ten tweede, kan er een leerkrachtenhandleiding gevonden worden. Verder is de uiteindelijke werkbundel met antwoorden geďntegreerd. Tenslotte, worden gemaakte materialen zoals posters, karakterkaartjes, etc., getoond. Deze materialen zijn klaar voor gebruik en dienen niet meer aangepast te worden.

Full text:
Full text not available

Dit eindwerk werd 1419 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Pauwels, L. (2018). How can I integrate the book 'Animal Farm’ in literature classes for the 11th grade of the Robert Shitima School in Kabwe, Zambia?. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-Education.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a8216440ce9401644118340a12bc.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer