About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Het Belang van Limburg - Sponsoring & Events

2014
Lakdee, Sanong
Professionele bachelor in het bedrijfsmanagement

Abstract :
Tijdens mijn stage bij Het Belang van Limburg (HBvL) onder de afdeling Sponsoring & Events (Sp&E) heb ik drie hoofdprojecten onder mijn hoede gekregen waar ik nauw bij betrokken was. Deze drie projecten zijn: “HBvL Jeugdsterrencircuit”, “Hasselt Studenten Regatta” en het gala “HBvL Provinciale Voetballer van het Jaar”.
Voor “HBvL Jeugdsterrencircuit” komt het erop neer dat ik mij vooral bezig moest houden met het voorbereidende werk voor dit tornooi. Dit bestond uit: offertes opvragen, ontwerp laten opmaken, bestellingen doen, opstellen van mailing, aanpassen van tekst op de website, reserveren van mediaruimte, opstellen van het eventdossier, logistieke planning opstellen voor de opbouw en afbraak van ieder tornooi en het bepalen van waar en wanneer de poolwagen aanwezig moet zijn op een tornooi.
Mijn 2de project dat dit jaar plaatsvond op woensdag 14 mei 2014 was “Hasselt Studenten Regatta”. Ook hier moest ik offertes opvragen, ontwerpen laten opmaken, bestellingen doen, opmaken van kassa, T-shirts verkopen tijdens de “Pre Qualifier”, de promotour en op de finale. Er moest ook een eventdossier gemaakt worden, reservaties plaatsen voor mediaruimte en uiteindelijk de hostessen briefen voor op de finale zelf.
Ten slotte was er nog “HBvL Provinciale Voetballer van het Jaar”. Dit was mijn grootste project waar de meeste prestige aan verbonden was en waar ik ook het meeste werk aan heb gehad. Mijn taken bestonden onder andere uit offertes opvragen, bestellingen doen, budget in de gaten houden, ontwerpen laten maken enzovoort. Daarnaast vonden er ook meetings plaats met alle betrokken partijen. Ten slotte moest ik ook uitnodigingen uitsturen, aanwezigheidslijst en extra aanvragen bijhouden van, een lijst voor de VIP-parking opstellen, hostessen briefen enzovoort.
Buiten deze drie projecten heb ik nog ondersteuning aangeboden aan de dagelijkse werking van Sp&E. Dit bestond uit verschillende opdrachten die ik verder in mijn stagerapport nog in detail zal toelichten.

TREFWOORDEN:
-stage
-Het Belang van Limburg
-sponsoring & Events

COLLATIE:
95 pagina’s waarvan 46 pagina’s bijlagen

STAGEPLAATS:
Bedrijfsnaam: Mediahuis NV
Straat en nummer: Herkenrodesingel 10
Postcode: 3500
Gemeente: Hasselt

STAGELECTOR(PXL): Hilde Jacobs
STAGEMENTOR(bedrijf): Carl Leen

sanong_lakdee@hotmail.com

Full text:
Full text not available

Dit eindwerk werd 1799 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Lakdee, S. (2014). Het Belang van Limburg - Sponsoring & Events. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-Business.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a8214a61f553014a61feeb2f04ac.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer