About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Stagerapport vzw Trud’Or

2014
Milis, Gertjan
Professionele bachelor in het bedrijfsmanagement

Abstract :
De vzw Trud’Or werd in 2007 in het leven geroepen om de samenwerking te bevorderen tussen de Verenigde Handelaars, de Marktkramers, Horeca Sint-Truiden, Unizo en het stadsbestuur. Met oog op deze taken mocht ik meewerken aan verschillende evenementen en werd ik ondergedompeld in de werking van vzw Trud’Or.
Mijn taken bestonden er vooral uit de dagdagelijkse werking van vzw Trud’Or mee te helpen handhaven. Zo stond ik bijvoorbeeld in voor de administratie van de Trud’Or cheques. Zowel classificatie als controle nam ik voor mijn rekening.
Ook communicatie viel binnen mijn takenpakket. Social media, e-magazine, website, promotionele en informatieve artikels maakten deel uit van mijn dagelijkse taken. Hier leerde ik vooral dat communicatie een onmisbaar onderdeel is binnen welke organisatie of onderneming dan ook. Communicatie is zeer belangrijk om relaties op te bouwen en vertrouwen te winnen van partners. Alleen op deze manier is het mogelijk goede zaken te doen met elkaar.
Verder draaide ik vooral mee als fulltime medewerker van de vzw Trud’Or. Vooral met het oog op het organiseren van de verschillende evenementen. Zo hielp ik mee aan de organisatie van het carnaval gebeuren in Sint-Truiden en stond ik vooral in voor de promotie van dit evenement. Ook de dag zelf was ik fulltime medewerker om alles in goede banen te leiden. Het tweede evenement waar ik aan meehielp was Lentesferen. Hier ging het meer om het praktische en logistieke voorbereidingen. Aankleding van het centrum en vastleggen van animatie was mijn taak.
Samen met het netwerken gedurende weken vormden deze twee evenementen een opwarming voor het grote werk, nl. Ladies City Day op 21 mei 2014. Vzw Trud’Ors grootste evenement van het jaar. Wekenlang werkten we naar dit evenement toe om de dames een onvergetelijke shopavond te bezorgen. Na veel bloed, zweet en tranen, maar ook veel dagen vol plezier kan ik na 3 maanden terugblikken op een fantastische stage en een meer dan geslaagde Ladies City Day.
En dankzij de opgedane kennis tijdens mijn stage voel me meer dan ooit klaar om e stap te zetten naar het professionele leven na mijn studies.

TREFWOORDEN:
-Trud’Or
-evenement
-Ladies City Day

COLLATIE:
64 pagina’s
7 bijlagen

STAGEPLAATS
Bedrijfsnaam: vzw Trud’Or
Straat en nummer: Gazometerstraat 1
Postcode: 3800
Gemeente: Sint-Truiden

STAGELECTOR(PXL): Joke Vandevoorde
STAGEMENTOR(bedrijf): Eline Laffut

Full text:
Full text not available

Dit eindwerk werd 1579 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Milis, G. (2014). Stagerapport vzw Trud’Or. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-Business.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a8214a61f553014a61ff342a07bf.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer