About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Registratie leeggoedflow binnen bedrijfsprocessen

2014
Janssen, Thomas
Professionele bachelor in het bedrijfsmanagement

Abstract :
De negen wekende durende stage die ik gelopen heb bij TDL Fresh Logistics te Lummen is een stage die mij bijzonder veel bijgebracht heeft. Ik spreek dan niet zozeer over kennis omtrent het invullen van documenten of het berekenen van diverse kostprijzen. Hetgeen ik bijgeleerd heb gedurende deze stage is hoe belangrijk het is om een verandering binnen een onderneming stelselmatig uit werken. Kortom het uitwerken van een project.
Het uitgewerkte project draaide rond het geregistreerd krijgen van de complete leeggoedflow binnen de bedrijfsprocessen. Daar dit item maar zelden het onderwerp van een stage is, maakte dit de stage des te boeiender.
Om een complete registratie van het leeggoed te verkrijgen was het noodzakelijk om, alvorens het operationeel uitvoeren van de registratie , de veelzijdige data te verzamelen. Onder deze data kan het type leeggoed per klant verstaan worden. Door op voorhand deze data te vergaren kon deze uiteindelijk eenvoudiger geïmplementeerd worden in Navision. Vanuit dit systeem werden immers de documenten afgeprint voor de chauffeur om de registratie onderweg te kunnen uitvoeren. De bevoorrading van klanten, waarbij het transport niet door eigen beheer gebeurde waren een compleet andere zaak. De documenten die bij deze zendingen gepaard gingen moesten/moeten opgevraagd worden bij de transporterende partij. Enkel via deze weg kon ook het uitbestede vervoer optimaal geregistreerd worden. Heel de registratie draait rond de doelstelling om schadeclaims in de toekomst omtrent verloren leeggoed te voorkomen en de klanttevredenheid te vergroten.

Full text:
Full text not available

Dit eindwerk werd 1684 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Janssen, T. (2014). Registratie leeggoedflow binnen bedrijfsprocessen. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-Business.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a8214a61f553014a6201533b1403.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer