About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Jidoka recruitmenttool

2018
Slechten, Michiel
Professionele bachelor in de toegepaste informatica

Abstract :
JIDOKA is een opkomend IT-bedrijf dat voortdurend op zoek is naar nieuwe medewerkers om hun team te versterken. Veel recruitmentgerelateerde data wordt momenteel bijgehouden op verschillende platformen en services (Spreadsheets, Google Drive, JIRA), wat het recruitmentproces voor JIDOKA onnodig kan compliceren.

De opdracht omvat het opzetten van een online webapplicatie die het recruitmentproces binnen JIDOKA centraliseert en vereenvoudigt. Op deze manier kunnen vacatures snel en efficiŽnt ingevuld worden. Ook zal er een pool van interessante kandidaten bijgehouden en beheerd kunnen worden. Deze pool geeft JIDOKA de mogelijkheid kandidaten te filteren en hier analyses op uit te voeren (bv. het aantal sollicitanten per vacature). Deze webapplicatie zal overigens in verbinding staan met de JIDOKA website, zodat sollicitanten onmiddellijk hun gegevens kunnen insturen voor een openstaande vacature en de recruitmentflow optimaal gevolgd kan worden. De applicatie behandelt deze flow volledig: van het insturen van gegevens en een CV, door een kandidaat bij de initiŽle sollicitatie, tot het bijhouden van besprekingen en feedback van gesprekken en het uiteindelijk verwelkomen van de kandidaat in het JIDOKA team.

De frontend van de applicatie is ontwikkeld met Angular 4. De backend ontstaat in Spring Boot. Voor de opslag van data wordt een PostgreSQL docker server gebruikt. Mijn taak bestaat erin deze applicatie te helpen opstellen, maar ook constructief mee te werken aan de analyse die moet gebeuren om het project tot stand te brengen.

Het onderzoek, ten slotte, bestaat uit een studie tussen de verschillende analysetechnieken Story Mapping en Event Storming. De huidige analysetechniek om de requirements en flow van een project in kaart te brengen is Story Mapping. Vanuit een groeiende interesse in Event Storming worden de verschillen en de voor- en nadelen tussen deze twee in kaart gebracht.

Full text:
File Size Type Checksum  
Eindwerk_Slechten_Michiel.pdf 2 MB PDF MD5 Open file

Dit eindwerk werd 4008 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Slechten, M. (2018). Jidoka recruitmenttool. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-IT.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a8216440ce94016441128c761040.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer