About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Het ontwikkelen van animaties beïnvloed door 'elektronisch futurisme' en digitale remixcultuur

2016
Van den Wyngaert, Hans
Master of Arts in de beeldende kunsten

Abstract :
In mijn masterproef en dit onderzoeksartikel tracht ik uit te zoeken in welke mate ik 'Elektronisch Futurisme’ en Digitale remixcultuur kan gebruiken voor het ontwikkelen van animaties. Op stilistisch vlak tracht ik 'Elektronisch Futurisme’ over te brengen op een illustratieve/grafische stijl. Dit doe ik eerst door uitgebreid te bepalen wat 'Elektronisch Futurisme’ juist is. Wanneer dit gebeurd is ga ik de karakteristieken van 'Elektronisch Futurisme’ overbrengen op de illustratieve/grafische stijl. Deze illustratieve/grafische stijl is vectorieel uitgewerkt. Dit wil zeggen dat de illustraties volledig digitaal uitgewerkt zijn. Er is hier dus geen sprake van handgetekende illustraties. Tijdens het ontwikkelen van de animatiestijl maak ik ook gebruik van non-vectoriële elementen om 'Elektronisch Futurisme’ over te brengen. Op inhoudelijk en structureel vlak maak ik gebruik van digitale remixcultuur om de animaties vorm te geven. De invloed van digitale remixcultuur werd me tijdens mijn onderzoek duidelijk. Daarom ben ik de verdere mogelijkheden er van gaan bekijken.
Als ik in dit onderzoeksartikel voorbeelden aanhaal, probeer ik dit zo veel mogelijk aan de hand van video te doen, omdat ik in de masterproef ook met video/animatie bezig ben.

Full text:
Full text not available

Dit eindwerk werd 1432 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Van den Wyngaert, H. (2016). Het ontwikkelen van animaties beïnvloed door 'elektronisch futurisme' en digitale remixcultuur. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-MAD.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a82155c572e50155c5aa1d2a1d55.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer