About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,289 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home
ETD
Title : How can I integrate the book 'Animal Farm’ in literature classes for the 11th grade of the Robert Shitima School in Kabwe, Zambia?
Author :
Pauwels, Lotte
Abstract : Vorig jaar, ben ik begonnen aan een buitenlands avontuur. Ik ben namelijk op internationale stage geweest in Zambia. Hier heb ik drie maanden lesgegeven aan de Robert Shitima School in Kabwe. Een van de vakken die ik onderwezen heb, was 'literatuur in het Engels’. Het boek dat de leerlingen op dat moment aan het bespreken waren, was 'Animal Farm’, geschreven door George Orwell. De lessen verliepen vrij theoretisch aangezien ze zeer weinig extra materiaal hadden. Omwille van die reden, heb ik besloten om een interactieve werkbundel te ontwikkelen omtrent dit boek. Een voorwaarde hiervoor was wel, de specifieke context van lesgeven in Zambia in mijn achterhoofd te houden.

Deze bachelorproef bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. In het eerste deel vindt u informatie over onderwijs in Zambia en op welke manier literatuur best kan aangebracht worden in klassikale context. In bijlage vindt u het praktisch gedeelte terug. Dit bevat de nodige materialen om interactieve lessen rond 'Animal Farm’ te geven. Eerst en vooral, is er het schema dat de leerkracht helpt zijn/haar lessen te organiseren. Ten tweede, kan er een leerkrachtenhandleiding gevonden worden. Verder is de uiteindelijke werkbundel met antwoorden geďntegreerd. Tenslotte, worden gemaakte materialen zoals posters, karakterkaartjes, etc., getoond. Deze materialen zijn klaar voor gebruik en dienen niet meer aangepast te worden.
Publisher : Hogeschool PXL
Publication date : 2018
Full text :
File Size Type Checksum  
Appendices :
File Size Type Checksum  
Type : Bachelorproef
Language :
English
Rights : All rights reserved
Degree name : Professionele bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs
Degree level : Bachelor
Discipline : Engels - Geschiedenis
Grantor of degree : Hogeschool PXL
Department : PXL-Education
Awards :
Status : PUBLISHED
Persistent Identifier :
Created : 27/06/2018 13:54
Last modified : 05/01/2019 19:59
Collections :
Secundair onderwijs
2018
11402667
Views : 407
 
 

Simple view
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer