About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Degelijke begeleiding een nood of een voorrecht in de townships van Zuid- Afrika? Onderzoek naar het welzijn van de kinderen op socio-emotioneel niveau en in welke mate de scholen in Wittedrift hierin tegemoet komen

2016
Leen, Nele
Professionele bachelor in het sociaal werk

Abstract :
Het doel van dit onderzoek is om te onderzoeken wat de noden en behoeften van de kinderen zijn op socio- emotioneel niveau en in welke mate de scholen in Wittedrift hierin tegemoet komen. Dit onderzoek is uitgevoerd op twee scholen in Wittedrift namelijk Wittedrift Primary school en Wittedrift Stofpad school. De nodige informatie voor dit onderzoek heb ik verkregen via een kwalitatief onderzoek meer specifiek door mondelinge interviews af te nemen bij in totaal 8 leerkrachten van beide scholen. Mijn onderzoek is op kleinschalige basis uitgevoerd dus het oorspronkelijke doel was om alle leerkrachten te interviewen, maar het zijn er 8 geworden. Ik heb in mijn onderzoek een onderscheid gemaakt tussen beide scholen. Uit de resultaten blijken beide scholen gelijkaardig te zijn en zijn er geen opmerkelijke verschillen waar te nemen. De belangrijkste conclusie die uit het onderzoek naar voor is gekomen is dat er een grote nood is aan sociale ondersteuning.

Full text:
File Size Type Checksum  
Leen_Nele_bachelorproef.pdf 513 KB PDF MD5 Open file

Dit eindwerk werd 4447 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Leen, N. (2016). Degelijke begeleiding een nood of een voorrecht in de townships van Zuid- Afrika? Onderzoek naar het welzijn van de kinderen op socio-emotioneel niveau en in welke mate de scholen in Wittedrift hierin tegemoet komen. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-Social Work.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a82155c572e50155c574fe340345.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer