About DoKS      NL  |  EN Search: Advanced Search
  Part of a word (e.g. tele*)    Exact wordgroup (e.g. "wireless communication")
 
Home
folder Authors
folder Departments
folder Help
folder Years
 
Most popular theses: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 theses on-line.Doks PHL
Doks XIOSOpen Archives Initiative
Home

Competentiemanagement, stilstaan bij je handelen is vooruitgaan. Wat is de visie van de arbeiders, in dienst gekomen na 1 januari 2015, op competentiemanagement en -ontwikkeling binnen Willemen Infra nv regio Oost?

2019
Bams, Jana
Professionele bachelor in het sociaal werk

Abstract :
In deze bachelorproef wordt de visie van de arbeiders op competentiemanagement en -ontwikkeling binnen Willemen Infra nv regio Oost uitvoerig besproken. Dit onderzoek wordt gevoerd met als doel aanbevelingen te formuleren naar het bedrijf, zodat zij zich meer kunnen inzetten op competentiemanagement en -ontwikkeling. Hierdoor kunnen ze zich ook versterken ten opzichte van de concurrentie.
Door middel van een combinatie van kwantitatief en kwalitatief onderzoek wordt er een duidelijk beeld gevormd over de visie van de arbeiders op competentiemanagement en -ontwikkeling. Dit onderzoek wordt gevoerd aan de hand van een enquête, met zowel open als gesloten vragen. Deze enquête wordt afgenomen bij 36 arbeiders, binnen Willemen Infra regio Oost, die na 1 januari 2015 in dienst zijn gekomen.
Uit de resultaten kan er geconcludeerd worden dat de arbeiders over het algemeen tevreden zijn over competentiemanagement en -ontwikkeling binnen Willemen Infra nv regio Oost. Dit wordt in het onderzoek enerzijds duidelijk doordat ze aangeven dat ze voldoende ondersteund worden in hun functie, ook blijkt dat er voldoende aandacht wordt besteed aan de kennis, vaardigheden en de groei binnen de functie. Hiernaast worden er drie aanbevelingen geformuleerd zodat Willemen Infra nv regio Oost competentiemanagement en –ontwikkeling kan verbeteren.

Full text:
File Size Type Checksum  
BamsJana_bachelorproef.pdf 849 KB PDF MD5 Open file

Dit eindwerk werd 3940 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Show record details

Show ETD - Dublin Core

If you want to cite this thesis in your own thesis, paper, or report, use this format (APA):

Bams, J. (2019). Competentiemanagement, stilstaan bij je handelen is vooruitgaan. Wat is de visie van de arbeiders, in dienst gekomen na 1 januari 2015, op competentiemanagement en -ontwikkeling binnen Willemen Infra nv regio Oost?. Unpublished thesis, Hogeschool PXL, PXL-Social Work.
Retrieved from http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a8216cd3194f016cd32114a10041.
©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer