About DoKS      NL  |  EN Zoek: Geavanceerd Zoeken
  Deel van een woord (bv. tele*)    Exacte woordgroep (bv. "draadloze communicatie")
 
Home
folder Auteurs
folder Departementen
folder Help
folder Jaren
 
Meest populaire eindwerken: 2014 2015 2016 2017 2018 2019


1,572 eindwerken on-line.



Doks PHL
Doks XIOS



Open Archives Initiative
Home  >  Help

Koken met waarde

2022
Proost, Ged
Master of Arts in de beeldende kunsten

Samenvatting :
In mijn masterscriptie Koken met waarde, wil ik een duiding maken over mijn praktijk. Hoe dat ik hierover sta en wat mijn invloeden en doelen zijn. In het eerste hoofdstuk 'De twee fietsen’ leg ik het verschil tussen Pablo Picasso en Marcel Duchamp uit en op wat voor manier dit relevant is voor mijn eigen werk. Het tweede hoofdstuk 'De nul-graad’, gaat over mijn invloeden en hoe dat deze mijn vormtaal versterken. Bij het derde hoofdstuk 'Binden met éénheid en balans’ staat de wijze waarop dat alles een vormelijke éénheid wordt centraal. Hoe dat dit tot stand komt, welke emotie hier aan te pas komt en welk emoties er bij dit proces vrij komen. Het laatste hoofdstuk; 'Wat is mijn kunst?’ Stel ik alles in vraag in combinatie met persoonlijke opvattingen en visies.
Het doel van deze masterscriptie is om de lezer een beter beeld te geven over het werk dat ik maak en hoe het kan worden vergeleken met koken.

Tekst:
De volledige tekst is niet beschikbaar

Dit eindwerk werd 422 keer bekeken.
Translate to English (Google translate)
 

Toon volledig record

Toon ETD - Dublin Core

Wil je naar dit eindwerk verwijzen in je eigen eindwerk, paper of rapport, gebruik dan dit formaat (APA):

Proost, G. (2022). Koken met waarde. Onuitgegeven verhandeling, Hogeschool PXL, PXL-MAD.
Gevonden op op http://doks.pxl.be/doks/do/record/Get?dispatch=view&recordId=SEtd8ab2a82181af6e130181af8340040c72.




©2004-2008 - Hogeschool PXL - webmaster - Contact - Disclaimer